Ülünk az autóban, meleg tavaszi,  nyári, esetleg kora őszi nap van, izzadt ujjaink automatikusan keresik az A/C gombot. A klíma hűs fuvallatára felfrissül elcsigázott testünk és… jól teleszívjuk tüdőnket gombák, csírák, kórokozók egész hadával! (tovább…)

Kedvező árak, gyors és udvarias kiszolgálás!
Az autó akkumulátor kiszállítási és beszerelési díja csupán bruttó 4.500 Ft!
Időpont egyeztetésért hívja munkatársunkat 8 -18 óra között az alábbi telefonszámon: 06 (70) 413-2159
Küldje el nekünk autója adatait, hogy pontos árajánlatot készíthessünk Önnek! (tovább…)

Alkatrészbeszerzés 10-20% kedvezménnyel

Bármilyen az alábbiakban felsorolt alkatrész csoportba tartozó –autójához való – alkatrészt a webáruházi árakhoz viszonyítva 10-20% kedvezménnyel szerzünk meg önnek.

Ez nem egy klasszikus webáruház szolgáltatás, nem kell kosárba pakolni és regisztrálni!

Írja meg üzenetben, hogy mire van szüksége és mi azonnali válaszunkban küldünk egy árat ( vagy kérésétől függően többet). (tovább…)

olajcsere-azonnal

Olajcsere azonnal Budapest

Kivillant az olajcsere ikon a műszerfalon? Az elmúlt egy évben nem cserélt olajat és szűrőket? Márkafüggetlen szervizünk egyik gyors szerviz szolgáltatása az Azonnali Olajcsere.

Ez esetben elég csak felhívni minket telefonon vagy küldeni egy üzenetet a megadott email címünkre és akár azonnal vagy aznap is jöhet a szükséges  olajcserét elvégeztetni. Castrol, MOBIL, OMV és AGIP motorolajokkal végezzük  az olajcserét, német MANN, Champion és Bosch szűrőket cserékünk. Olcsó, távol keleti, gyenge minőségű alkatrészt vagy kenőanyagot szervizünk nem használ!

Hívjon vagy írjon Most! 06 (70) 413-2159

Gyors szerviz szolgáltatásunk egyik legnépszerűbbje az olajcsere azonnal, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel átlagosan 30-35 perc alatt készen vagyunk autójával.  Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk 50 percen belül maradni.

A járművet megemeljük emelőn majd a fáradt motorolaj leengedését követően cseréljük olajszűrőjét, levegőszűrőjét, kérésre pollenszűrőjét. Lehetőség van az üzemanyagszűrő cseréjére is. Járművébe kizárólag minőségi, ellenőrzött olajat töltünk, tartózkodunk az olcsó, gyengébb minőségtől, az egyéb távol-keleti „no name” márkáktól. Ugyanez vonatkozik a szűrőkre is , igyekszünk a gyári vagy gyári minőséghez közeli szűrővel ellátni járművét.  Mindez persze árkérdés is, ám honlapjainkon található árkalkulációk is min. német gyártású szűrőket takarnak. Csak azokat használjuk, amelyekkel az elmúlt 18 év szerviz tapasztalatunk alapján nem volt problémánk.

Olajcsere azonnal a Lurdy gyorszervizben

Olajcsere azonnal a Lurdy gyorszervizben

Ügyfeleink részéről visszatérő kérdés, hogy miként lehet autójuk olajcseréjét ilyen olcsón elvégezni?

A válaszunk ez esetben mindig az, hogy amennyiben mind ár- mind szolgáltatás minőség tekintetében elégedett az ügyfél, úgy biztosan visszatér hozzánk, vagyis a profilunk ugyanannyi lesz, mint egy drágább szervizben, legfeljebb két alkalommal találkozunk autójával.

Az általunk forgalmazott főbb olajmárkák: motorolajból Mobil 1. OMV, Castrol  szűrőkből: Mann, Champion és Bosch

Olajcsere azonnal

Árajánlatkérés olajcserére


 Sedan Kombi
Amennyiben használt autót vásárol , semmiképpen ne tegye azt egy műszaki állapot felmérés nélkül. A járművet szerelőnk átvizsgálja, emelőre tesszük, önnel együtt átnézzük a futóművet, megbizonyosodunk róla, hogy nem lód-e valamely alkatrész, megvizsgáljuk, hogy a fékek milyen állapotban vannak . Külön kérésre lehetőség van fékhatás mérésre is ( 2.500 Ft). A vizsgálat kb. 30 percet vesz igénybe és alapesetben 7.500 Ft-ba kerül.( bruttó). (tovább…)

Fékbetétek / Féktárcsák

We can fine-tune your car

Kivillant a fékvisszajelző ikon a műszerfalon? Esetleg hallani a féktárcsa, fékbetét hangját?

Márkaszervizünk egyik gyorsszerviz szolgáltatása az Azonnali Fékbetét –Féktárcsa csere.

Ez esetben elég csak felhívni minket telefonon vagy küldeni egy üzenetet a megadott mail címünkre és akár azonnal vagy aznap is jöhet a szükséges  fékjavítást elvégeztetni. TEXTAR, Bosch, ETF, ATE  és Zimmerman fékbetéttel és tárcsával  végezzük  többnyire a cserét . Olcsó, távol keleti, gyenge minőségű alkatrészt vagy szervizünk nem használ!  Hívjon vagy írjon Most! (tovább…)

Vezérlés csere

Mi is valójában a vezérmű szíj? Mit hajt meg? Mikor kell vezérműszíjat cserélni? Mi történik, ha a szíj elszakad?

Vezérlés csere, vezérműszíj csere

Vezérlés csere, vezérműszíj csere

A vezérmű szíj keresztirányú fogakkal ellátott lapos szíj, amely speciális gumi és szövet ötvözete.
A guminak köszönhetően rugalmas, a különleges szövet miatt erős és formáját megtartja.

A vezérmű szíj köti össze  a főtengelyt a vezérműtengellyel és motor típusától, kialakításától függően meghajt néhány alkatrészt úgy mint a  vízszivattyút, olajszivattyút, nagynyomású üzemanyag szivattyút. (tovább…)

A MAPFRE vezető spanyol biztosító csoport, amely 43 országban van jelen, különösen a Latin-amerikai biztosítási, viszontbiztosítási és asszisztencia piacokon, ahol a Csoport az első számú nem-életbiztosító a rangsorban. A Csoport – amely 2008-ban ünnepli fennállásának 75. évfordulóját – több, mint 31.000 dolgozóval és 13 milliót meghaladó ügyféllel rendelkezik világszerte. 2007-ben a MAPFRE nettó eredménye meghaladta a 730 millió eurót, bevételei pedig 15.200 millió euró fölött voltak. (tovább…)

© Copyright 2014 Olajcsereárak - Autó gyorsszerviz Budapest
Olajcsere Azonnal Budapesten Olajcsere Azonnal