Alvázvédelem, üregvédelem

Alvázvédelem Budapesten a Lurdy háznál

Autóink alváza anno a gyártás folyamán elvileg komoly védő bevonatokat kapott, mégis naponta találkozunk korrodált, rozsdás aljú járművekkel.
Ez ellen ad védelmet a korszerű utólagos alvázvédelem!

Az alvázvédelem során a járművel alsó-külső részeit vonjuk be egy speciális anyaggal, amelyet kimondottan erre acélra fejlesztettek ki. Ez egy rugalmas barnás színű anyag, amely nem csak a rozsdásodás ellen véd, hanem például a kavicsfelverődésektől is megóvja az autó felületi részeit. Mindazáltal az autók élettartalma nagyban megnő, ami persze nem jelent “hallhatatlanságot, de megnöveli az élettartamot.

Kinek érdemes alvázvédelmet választani?

Röviden, válaszunk szerint annak aki a közeljövőben el szeretné adni a járművét és annak aki nem!

Az utóbbi tulajdonosok még sokáig szeretnék élvezni kedvencük szolgálatait, így jobb ha az idő vasfoga nem kezdi ki a kerékjárati íveket vagy az alváz bármely más részét.  Aki viszont autócserén gondolkodik, annak adu ász a kezében ha egy szervizben  megemelteti  a járművét a potenciális vevő szeme láttára és demonstrálja, hogy a piacra dobott jószágra mennyire odafigyelt rámutatva a friss alvázvédelemre.

Arról sem feledkezzünk meg, hogy a korrodált lemezek az autó karosszériájában semmilyen merevítést nem adnak, egy baleset, vagy ütközés során saját vagy családunk testi épségét  veszélyeztetjük.

Az alvázvédelem lépései leegyszerűsítve

Időpont foglalás - Árajánlatkérés

Hívj minket, vagy kérd ingyenes árajánlatunkat most!