Küldjön üzenetet...

A * karakterrel jelölt mező kitöltése kötelező!

Hogyan juthat el hozzánk

Megközelítés a Népliget felől

Megközelítés a Rákóczi híd felől

Értékeléseink

Ügyfeleink írták

Tamás Pozsonyi
Tamás Pozsonyi
2024-01-15
Korrekt csapat! Azt éreztem, hogy valóban jól és precízen akarják megoldani a munkát. Fék cserén voltam náluk, teljesen rendben van. Azt cserélik, amit valóban kell.
Gyula Magyar
Gyula Magyar
2023-09-27
Szuper és korrekt hely. Telefonon ajánlatos időpontot kérni, már másnapra lett volna 😄
Dávid Váradi
Dávid Váradi
2021-09-19
A hívás másnapján már mehettem is olajcserére, kb. 1 óra alatt kész is lettek vele. Biztos, hogy mindig ide fogom hozni az autót, maximálisan elégedett vagyok.
Janos Molnar
Janos Molnar
2021-08-24
Már másodszor jövök haza Németországból hozzájuk olajcserére, és nagyszervizbe is ide fogom hozni az autóm. Profi, gyors, szakszerű, segitőkész csapat. Ajánlom mindenkinek!
Paul Senkel
Paul Senkel
2021-05-15
I came here for changing the main distribution belt of our Peugeot 407. I received a professional cost estimation upfront. Everything was ready for the appointment. A smaller additional belt needed replacement and was added for a reasonable charge. Attila, speaking really good English, facilitated things very much and explained what needed to be done why and where. I recommend.
Lancsák Sándor
Lancsák Sándor
2020-07-17
Alváz-védelemre hoztam egy Mazda 6ot. Nagyon alapos munkát végeztek, korrekt áron és gyorsan. Mindenképp csak ajánlani tudom oket!